Pompa de caldura monobloc PellasX PX Futura Air 8.35kW- monofazata

Datorită tehnologiei EVI, pompa PX Futura Air are o gamă largă de temperatură de funcționare. Pompa poate atinge temperaturi foarte ridicate chiar și în climatele reci. Funcționează fiabil chiar și la o temperatură ambientală de -30 ° C. Toate datorită tehnologiei de injecție cu abur.

 

PX FUTURA AIR sunt pompe de caldura inverter AER/APA pentru incalzire, racire si furnizare apa calda menajera, cu capacitati: 8,25; 12,5; 20 kW (A7/W35). Dispozitivele sunt echipate cu soluții tehnice moderne care conduc la o eficiență ridicată și costuri de operare reduse. Pompele folosesc un compresor inverter PANASONIC de ultimă generație și o supapă de expansiune suplimentară folosind tehnologia EVI, care asigură modularea puterii în intervalul 30-100%.

Datorită tehnologiei EVI, modelele PX FUTURA AIR sunt ideale atât pentru clădirile noi, cât și pentru cele modernizate, oferind parametri de performanță excelenți în toate condițiile. Gama largă de funcționare la temperaturi exterioare scăzute permite utilizarea acestei serii de pompe ca soluție fiabilă în condiții climatice dure.

Deosebit de remarcabilă este posibilitatea de funcționare temporară a pompei de căldură cu o temperatură de tur crescută de până la 60 ° C.

Sistemul inteligent de dezghețare permite selectarea lină a parametrilor de reducere a gheții în funcție de temperatura exterioară actuală, datorită căreia pompa de căldură atinge o eficiență și mai mare.

Seria de pompe PX FUTURA AIR este lider mondial în eficiență în clasa lor. Avantajul seriei de pompe PX FUTURA AIR este funcționarea extrem de silențioasă.

Pompele au un design monobloc, ceea ce înseamnă că nu necesită operațiuni complexe de instalare, service și întreținere, iar scopul lor pentru instalare externă înseamnă că investitorul nu trebuie să aloce spațiu suplimentar pompei de căldură din clădire.

Carcasa, realizată din materiale rezistente la intemperii, permite mulți ani de funcționare în zona noastră climatică.

Avantajele PX Futura Air:

– Economie de spațiu în clădire datorită construcției monobloc pentru instalare exterioară.
– Instalare ușoară și cerințe formale și legale simplificate.
– Ușurință în service datorită construcției și designului.
– O supapă de expansiune electronică care asigură o funcționare fără probleme la temperaturi scăzute, cu un COP ridicat și, prin urmare, cu costuri reduse de energie electrică.
– Temperatură ridicată de alimentare de până la 60 ° C datorită utilizării tehnologiei suplimentare EVI și a noului agent frigorific R32.
– Limită extinsă de funcționare la temperaturi scăzute.
– Factor de conversie SCOP sezonier ridicat.
– Agent frigorific – R32.
– Compresor puternic cu tehnologie inverter.
– Funcționare silențioasă a ventilatorului.
– Sistem inteligent de dezghetare.
– Sistem de control inteligent, care permite funcționarea în modurile de încălzire, răcire, încălzire și ACM, răcire și ACM.
– Costuri reduse de investiție.
– Posibilitate de conectare a unui termostat de camera pentru controlul prin temperatura aerului.
– Controlul unui încălzitor electric extern pentru ACM sau instalație de încălzire.
– Control inteligent cu afișaj color.

Ecran cu control intuitiv:

– Ecran tactil color de 5 inchi
– Setarea temporizatorului săptămânal
– Cronometru cu modul silentios
– Urmărirea curbelor de temperatură

display heatpump2

 

 

 

schema pompa de caldura

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa de caldura monobloc PellasX PX Futura Air 8.35kW- monofazata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart