, , ,

Arzator peleti EcoPalnik UNI MAX 150kW

Din acest model se fac puteri intre 100kW si 1000Kw

Arzatoarele se pot monta si pe cuptoare brutarie. Depinde de modelul cuptorului pot fii costuri suplimentare de 3000 lei fata de pretul standart!

Arzatoarele Uni-Max sunt o solutie dovedita in toate conditiile, in special cele care necesita fiabilitate ridicata si parametri tehnici inalti.

Aceste arzatoare pot fi utilizate in instalatii de mari dimensiuni industriale, centrale termice pentru case de cultura municipale, hoteluri, spitale, cladiri municipale si case de o singura familie.

Aceste arzatoare pot arde  orice tip de peleti de pe piata, precum si agropelet industrial de calitate slaba.

Seria arzatoarelor Uni-Max se caracterizeaza prin segmentul gratarului de ardere care se deplaseaza formand un gratar in trepte si captuseala camerei de ardere din ceramica. Sistemul de curatare cu gratar in trepte este conceputa sub forma unui sertar care aluneca afara pentru curatare, datorita acestei solutii brevetate, operatiunea de curatare a arzatorului este foarte simpla si rapida. Verificarea camerei de ardere si intretinerea nu necesita instrumente si dureaza doar câteva momente. Arzatoarele sunt proiectate pentru instalarea permanenta in corpul cazanului.

Camera de ardere ceramica stabilizeaza conditiile de lucru, astfel incât arzatoarele sa aiba rezultate foarte bune la testele de eficienta si a emisiilor de CO scazute.

Arzatoarele pot fi utilizate in sistemele care functioneaza deja pentru toate tipurile de cazane: carbune, lemn, ulei, procese cu abur.

Parametri tehnice:

tehnicE

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Arzator peleti EcoPalnik UNI MAX 150kW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart